Sådan holder du en god fest med dine nærmeste

Sådan holder du en god fest med dine nærmeste

Når først vi tænker fest, så antager vi med det samme, at det betyder, at der skal være rigtig mange mennesker. Men faktum er, at en fest sagtens kan være lille, men sjov alligevel. Det handler mest af alt bare om at finde ud af, hvad der gør en fest god. Det kan du læse mere om her i artiklen.

 

Tænk på, hvem du inviterer 

Det lyder måske en smule fjollet, men det kan være en god idé at tænke over, hvem du har planer om at invitere. Selvom det er din fest, så vil du helt sikkert gerne have, at dine gæster kan med hinanden. 

Det er især fordelagtigt at tage højder for, når nu det er en mindre forsamling af mennesker.

Hvis du på forhånd ved, at du har to veninder der ikke kan udstå hinanden, så er det måske værd lige at overveje, om begge bør komme med? 

Om ikke andet, så kan du tænke over hvordan folk kender hinanden og hvem der ville gå godt i spænd med hinanden, uanset om de er bekendte eller ej. Det kan være med til at give en god stemning og sørge for, at alle hygger sig.

 

Velsmagende kolde drinks og god mad

Til en fest må der ganske enkelt ikke mangle noget. Her snakker vi om god mad og kolde drinks. Maden kan du enten få leveret, selv stå for eller lave en fællesbeslutning med de andre gæster om, at alle skal medbringe noget. Mad til fester er simpelthen afgørende, især når der også skal drikkes alkohol.

Næste skridt på listen er selvfølgelig at have friske forsyninger. Her snakker vi om alt fra sodavand til drinks. Det er vigtigt at der er noget at vælge imellem, for det vil bestemt gøre enhver fest bare dét sjovere. Der er ingen der siger, at du skal stå for det hele. Ligesom med maden, så kan folk også medbringe sit eget, bare husk at gøre dem opmærksom på dette.

Det du dog kan sikre dig er, at du har is til fest. Vejret bliver varmere og varmere, så sørg for at de mange drikkevarer holdes kolde. Enten ved at komme isterninger i disse drinks eller måske at have en spand fyldt med isterninger, så dåser holdes kolde hele dagen. 

 

Musik og mulighed for at larme

Uanset hvor mange der deltager til festen, så kan I nok ikke komme udenom, at I kommer til at larme lidt. Det er meget normalt når først vi er sammen med nogen vi holder af og får noget alkohol indenbords. 

Sørg derfor for at have clearet det med naboerne på forhånd, så I har mulighed for at høre god musik og larme lidt. Der er ingen grund til at gå med dårlig samvittighed og være bange for at larme. Så hellere tage hånd om problemet inden og sørg for, at alle er opmærksomme på, at du holder en fest.