Sådan giver du din ven den perfekte surprise party

Sådan giver du din ven den perfekte surprise party

Lige nu er det højsæson for fester. Vi er kommet nogenlunde ud af pandemien og må igen bruge tid med alle dem vi holder af. Derudover er det ved at være sommer, og det er efterhånden almindeligt kendt, at vi er lidt ekstra glade for sommerfesterne. Det er især også i denne periode at der er flere polterabender og fødselsdagsfester, så hvis du går og leger lidt med tanken om at holde noget for din ven, så læs mere her!

 

Planlæg og struktur din tid fornuftigt

Der er stor forskel på en surprise party og på at holde en ”almindelig” fest. Når vi giver en anden person en surprise party, så handler det i den grad om at gå stille med dørene. Det kan være svært at holde på en hemmelighed, især fordi spændingen ved at holde en fest for en anden er stor.

Men for at det skal lykkes bedst muligt, så kræver det noget planlægning. Sørg for at få planlagt hvornår det skal være, hvor det skal være og hvem du skal invitere. Husk at invitere dem, som personen du holder festen for kender. Ellers bliver det pludselig en meget anderledes fest, end først antaget.

Dernæst bør du finde ud af hvordan festen skal udfolde sig. Skal folk selv medbringe drikkevarer eller skal der være en bar? Hvis du vil være sikker på at holde en fest, som din ven sent vil glemme, så er en mobil bar et ganske fint bud. 

Hos Lejenbartender.dk får du en virksomhed som har mange års erfaring med at udleje mobile barer, samt at tilføje dygtige bartendere til jobbet. Du vil være sikret en fest med god stemning og drinks i massevis, hvis du vælger denne løsning. 

 

Tænk over din kammerats ønsker 

Når vi planlægger en fest, så kan det være enormt fristende at lade sine egne ideer løbe lidt løbsk. Men sørg alligevel for at holde lidt ekstra godt fast i tøjlerne. Det er trods alt din ven som skal fejres, og derfor er det klart en bedre ide, lige at overveje, hvad din ven ville foretrække. 

Det kan være at der er et bestemt tema som falder lige i hans smag, eller måske en bestemt gæst, som han virkelig gerne vil se? 

Der er mange muligheder, men sørg altid for at huske hovedpersonen i festen, også selvom han endnu ikke ved, at du holder en fest for ham. 

 

En surprise party er en … surprise! 

Det giver måske lidt sig selv, men hvis du holder en surprise party for din ven, så skal du selvfølgelig ikke gå rundt og snakke højt om festen. Sørg for at gøre alle de inviterede opmærksom på, at der er tale om en surprise party, så din ven ikke pludselig finder ud af det og får ødelagt overraskelsen. 

Hvis du kan få alle til at gå stille med dørene og måske endda få arrangeret at alle gemmer sig når han ankommer, så vil han for alvor få sig en overraskelse, når de alle hopper frem og råber ”surpriiiiise!”. Se dét er en surprise party som vil noget!