Disse 4 elementer er afgørende for at kunne holde en god fest

Disse 4 elementer er afgørende for at kunne holde en god fest

Sommeren er lige om hjørnet og det betyder også, at der vil være flere og flere fester der skydes i gang. Hvem elsker ikke at feste med dem man holder af, når vejret er dejlig varmt? Det gør vi i hvert fald! Derfor kan du læse med i artiklen her, for at finde ud af, hvilke 4 elementer vi mener er absolut afgørende for at kunne holde en ordentlig fest.

 

Spændende drinks til alle

Vi kan nok ikke komme udenom, at der til de fleste fester bliver drukket et par drinks. Det afhænger selvfølgelig i høj grad af, hvilken slags fest der er tale om, men de fleste voksne fester er med gode drinks og godt selskab. 

Men lad os være ærlige, hvor mange har lyst til at stå og mikse lidt halvkedelige drinks hele aftenen? Nej vel? Sørg for at få fat i nogen der har styr på det!

Det er netop derfor, at vi anbefaler at du gør brug af lej en bartender. ZubarDubar har i mange år haft deres mobile cocktail bar med dygtige bartendere. 

Det bør du helt sikkert overveje til din fest, fordi du derfor selv slipper for at skulle lave drinks, og bare kan nyde din aften, velvidende om, at festen er i gode hænder med lækre drinks.  

 

Godt selskab og godt humør

Når du skal planlægge en fest, så er det vigtigt at du inviterer dem som du har lyst til. En ordentlig fest er rigtig god når først selskabet er i orden. Sørg derfor for at være ude i god tid, så du er sikker på at alle dem du holder allermest af, har mulighed for at komme. 

Det er meget normalt hvis du oplever, at du bliver en smule stresset op til festen. Men prøv alligevel, så vidt muligt, at undgå for meget stress. Tænk på, hvor sjov en fest du kommer til at have. 

Godt humør smitter nemlig, og det er rigtig ærgerligt hvis værten pludselig går og surmuler, så sørg for virkelig at hygge dig sammen med alle dem du kender.

 

Ingen fest uden dans og god musik

Når nu du alligevel er i gang med at planlægge din fest, så sørg for at få medregnet en masse god musik. Det er et kæmpe plus hvis du kan få lavet en Spotify playliste som kan afspilles løbende igennem hele aften, så slipper du nemlig for at skulle stå derhenne og komme op med sange på stedet.

Hvis du kender dine gode venners musiksmag, så er der heller ingen skade i at få inkluderet en sang eller to, som du ved de holder af. Om ikke andet, så vil det få sat godt gang i festen og måske endda lægge op til noget dans. 

Der er i hvert fald ingen skade i at få lagt noget god musik op på playlisten, gerne med lidt af hvert. Måske har I nogle gode sange som skaber minder? Eller hvad med nogle gode klassikere? Sørg endelig også for at få sat de bedste dansehits på, så I kan få danset og måske endda få startet en dance battle. 

 

Værn om dine gæster og gør stemningen god

Selvom du har inviteret dine absolut bedste venner til festen, så er der ingen skade i at gøre lidt ekstra ud af tingene. Hvis du har mange venner som du kender fra rundt omkring, så kan det muligvis, være lidt svært for dine venner at danne relationer med dine andre venner. Det kan hurtigt blive lidt akavet, hvis deres eneste fællesnævner er dig.

For at undgå dette, så kan du passende få lavet nogle lege eller drukspil, som hjælper med at få sat lidt ekstra gang i festen og måske skabe en mere naturlig og afslappet stemning i blandt dine gæster. 

Følger du disse gode råd, så er der ingen tvivl om, at du vil få en fest som du altid vil se tilbage på med et smil.