De bedste melodier til konfirmationssange

De bedste melodier til konfirmationssange

De bedste melodier til konfirmationssange kunne være dem, som de fleste kender når de hører det første vers. Det er gerne børnesange eller fra højskolesangbogen. Når der skal skrives festsange til konfirmation, så er melodivalget et vigtig punkt, for en taktfast sjov, sød og genkendelig melodi. Selvfølgelig skal disse konfirmationssange være skrevet så de rimer på den rigtige måde, det tester man ved at synge sangen igennem flere gange. Så kan du fornemme og den rimer ordentlig. Sammen med et godt valg af melodi, så får du succes med den personlige sang til konfirmanden.

 

TOP 10 melodier til konfirmationssange

Vi har fundet de igennem tidens 10 bedste melodier til konfirmationssange, se om der er en melodi der fanger din interesse?

 

  1. Du må få min sofacykel… 
  2. Fra Engeland til Skotland.
  3. Hammer hammer fedt.
  4. Jeg har min hest, jeg har min lasso.
  5. De tre små musikanter.
  6. Jens Vejmand.
  7. Vimmersvej.
  8. Den lille frække Frederik.
  9. Pjerrot sa´ til månen.
  1. Der bor en bager.

Få det bedste ud af melodien

For at få det bedste ud af melodien så er du professionel sangskriver? eller bruger guiden skrevet af god sangskriver, tjek festsangetaler.dk. 

En god guide hjælper dig på den rette vej, du kan skrive en god sang selv, det tager bare sin tid. Har du fundet en melodi som siger dig noget, så er det bare igang med at skrive. Det kan hjælpe at se hvordan endelserne rimer i den originale tekst. Der en nemlig stor forskel på hvordan vers rimer sætning for sætning alt efter hvilken melodi sangen skal forfattes efter. Vil du gerne levere det personlige budskab så har du hjertet på det rette sted, ord kan gøre utrolig meget godt, når de leveres på den rette måde, og her er en sang det rigtige valg til konfirmation.

Pøjpøj med din sangskrivning – og tillykke til konfirmanden.